Местно SEO: Месечни Пакети

 

Локално SEO - Основен Пакет

Подходящ за малък местен бизснес с ограничен бюджет и ниска конкуренция. Увеличете продажбите си като популяризирате своите продукти и услуги онлайн.

Вижте SEO Пакетите

Локално SEO - Пълен Пакет

Идеален за локален бизнес с голяма онлайн конкуренция, който иска да доминира в местните резултати в Google. Спестете пари от платени реклами, привлечете повече конкуренти и увеличете продажбите си!

Вижте SEO Пакетите

Какво е Локална / Местна SEO Оптимизация?

 

Местно SEO

Локалното / Местно SEO на сайт е ефикасна онлайн маркетингова стратегия, която помага за популяризирането на малки и големи местни бизнеси в интернет.

Пакетите за местно SEO , които предлагаме са адаприрани както за малки, така и за големо местни бизнеси. Оптимизацията за локално SEO ще подобри ранковете ви в Google и ще ви помогне да увеличите продажбите ви. Тя ще ви донесе и дългосрочен рекламен успех в Google.

SEO услугите за местна оптимизация ще ви помогнат да се класирате по-високо в търсачките по ключови думи за конкретното географско местоположение (пример: “ресторант в Пловдив”, “кино в София”,  “хотел в Бургас” и тн.) Оптимизирането на сайта ви за локално SEO ще бъде от голямо предимство за вашия бизнес. Това ще го направи  много по-разпознаваем и популярен за местните клиенти.

 

 

Кои са основните фактори, които ще ви помогнат да се класирате по-високо в локалното търсене? 

 

Класирането на местни уебсайтове се основава главно на три фактора:

Localno SEO

  • Близост – най-важният фактор, който Google взема предвид по отношение на резултатите за местно SEO търсене, е колко близо е вашият бизнес до човека, който търси онлайн.
  • Релевантност – предоставянето на подробна информация в Google отностно вашия бизнес ще помогне да се определи до колко вашите стоки и услуги са най-подходящи за да бъдат показани в резултатите от местното търсене.
  • Популярност – отнася се до това какво казват клиентите за вашите продукти и услуги и доколко е популярен вашия бизнес. Този фактор също взема предвид линкове, статии и регистрации в директории в Google свързани с вашия онлайн бизнес.

 

7 Предимства на Локалната SEO Оптимизацията 

Създаването на качествена стратегия за местно SEO ще помогне на вишия онлайн бизнес да подобри ранковете си в Google за резултатите от местните търсения. Ето и някои други дългосрочни ползи от локалната оптимизация на сайт:

Lokalna Optimizaciq na Sait

  • По-високи ранкове в Google и останалите търсачки.
  • При птимизацията за локално търсене се постигат видими резултати по-бързо отколкото при традиционната оптимизация на сайт.
  • Резултатите от локалната SEO оптимизация са дълготрайни, което ще ви помогне да популяризирате вашия бизнес и да привлечете повече клиенти.
  • По-висока възвръщаемост на инвестициите.
  • Фокусиране върху целевия пазар – ще може да привлечете целевата аудитория.
  • По-добра разпознаваемост на вашия местен бизнес.
  • Спестяване на пари от платена онлайн реклама.

 

Месечни Пакети за Месно SEO (Локална Оптимизация)

Локално / Местно SEO - Основен Пакет
299 лв. на месец
✅ Оптимизация на 5 стр.
✅ Оптимизация на 10 ключови думи
✅ Доклад за класиране по избраните ключови думи
✅ Оптимизация на заглавни тагове
✅ Оптимизация на мета тагове
❌ Изграждане на вътрешни линкове
✅ Оптимизация на изображение
✅ Подобряване скоростта на сайта
✅ Google my business оптимизация
✅ Социални мрежи препоръки
✅ Карта на сайта
✅ Оптимизация на съдържания
❌ Счупени линкове
❌ Препоръки за прессъобщения
✅ Изграждане на линкове
❌ Премахване на дублирано съдържание
❌ Анализ на външни линкове
✅ Проверка на Webmaster Tools
❌ Google Analytics доклад
✅ Персонализиран месечен доклад
 
* Цените на SEO услугите са без ДДС
Локално / Местно SEO - Пълен Пакет
899 лв. на месец
✅ Оптимизация на 10 стр.
✅ Оптимизация на 15 ключови думи
✅ Доклад за класиране по избраните ключови думи
✅ Оптимизация на заглавни тагове
✅ Оптимизация на мета тагове
✅ Изграждане на вътрешни линкове
✅ Оптимизация на изображения
✅ Подобряване скоростта на сайта
✅ Google my business оптимизация
✅ Социални мрежи препоръки
✅ Карта на сайта
✅ Оптимизация на съдържанието
✅ Счупени линкове
✅ Препоръки за прессъобщения
✅ Изграждане на линкове
✅ Премахване на дублирано съдържание
✅ Анализ на външни линкове
✅ Проверка на Webmaster Tools
✅ Google Analytics доклад
✅ Персонализиран месечен доклад
 
* Цените на SEO услугите са без ДДС

 

Пакетите за Местна SEO Оптимизация се Фокусират на Следните Фактори:

☑ Проучване на Ключови Думи и доклад за настоящото им класиране в Google за местни SEO резултати – използването на най-подходящите ключови думи ще даде по-голям шанс на уебсайта ви да се класира над конкурентните Mestna SEO Optimizaciqсайтове.

☑ Оптимизация на Тайтъл Таг (Заглавен Таг) – за да стимулирате хората да посещават вашия сайт е много важно тайтъл таговете ви да имат правилната дължина и да включват силни ключови думи.

☑ Оптимизация на Мета Тагове – те трябва да предоставят точно описание на съдържанието на съответната страница и са важни за вашата SEO стратегия.

☑ Вътрешни Линкове – помагат за ангажираността на потребителите на вашия сайт, като им помагат по-бързо и лесно да намират информацията, която им е небходима отностно вашите стоки и услуги.

☑ Оптимизация на Изображения – те са един от важните фактори, които помагат на Оптимизация за Местно SEOсайта ви да се класира по-високо в търсачките. Снимките и графиките правят страниците на всеки уебсайт по-привлекателни и информативни. Затова е особено важно всички изображения да съответстват на съдържанието на сайта ви, както и да имат правилния размер, описание и заглавие.

☑ Изграждане на Линкове – те са от съществена важност за успеха на вашата локална SEO стратегия. Изграждането на външни линкове ще помогне за подобряването на ранковете ви в търсачките.

☑ Скорост на Сайтаскоростта на зареждане на уебсайта е основен фактор за класиране за всички търсачки. Оптимизирането на вашия сайт да зарежда възможно най-бързо ще намали степента на отпадане. Повечето хора не биха изчакали зареждането на бевен сайт, независимо колко добър е той.

☑ Бизнес Профил в Google my Business – важно условие за успеха от маркетинговата стратегия за по-високото класиране в търсачките на всеки местен бизнес. Резултатите за локално търсене са първото нещо, което хората виждат, когато търсят местни стоки и услуги в интернет.

☑ Социални Медии – те дават чудесна възможност на всеки бизнес да привлече и задържи повече клиенти. Освен това активността в социалните мрежи е друг основен фактор, който се взема впредвид при класирането на всеки сайт в търсачките.

☑ Анализ на Външни Линкове – броят и качеството на външните линкове показва колко популярен е даден уебсайт. Най-популярните уебсайтве получават по-висока класация в Google. Важно е също така връзките от уебсайтовете с ниско качество да бъдат премахнати, тъй като това може да навреди на репутацията на сайта и ранковете му в търсачките.

☑ Карта на Сайта – важно е всеки сайт да разполага с карта, тъй като тя помага на посетителите и Optimizaciq za Lokalni Turseniqтърсачките да разберат по-добре съдържанието му.

☑ Оптимизация на Съдържанието – добре организирано, информативно и лесно за разбиране съдържание ще привлече и задържи повече клиенти, което от своя страна ще доведе до повече реализации.

☑ Структура на Сайта – добрата структура на страниците на сайта е от значение както за потребителите, така и за ранковете в търсачките.

☑ Препоръки за Прессъобщения – те са важна част от стратегията за местно SEO и биха могли да помогнат значително за изкачването на сайта ви на по-предни позиции.

☑ Дублирано Съдържание – важно е всеки уебсайт да има уникално съдържание. Ако част или цялото съдържание е копирано от друг сайт това ще се отрази негативно на ранковете в търсачките.

☑ Webmaster Tools – проверка за неизправности на сайта

☑ Персонализиран SEO Доклад – описание на всички стъпки, които са предприети за Локалната SEO оптимизация на вашия сайт.

Прочетете Повече

 


Поръчайте SEO пакет за локална / местна оптимизация: