Оптимизация на Сайт: Месечни Пакети

SEO Оптимизация - Основен Пакет

Подходящ за бизнеси с ограничен бюджет, които предлагат продукти и услуги на клиенти от цялата страна. Увеличете трафика на уебсайта си и подобрете вашите продажби и процент на реализация.

Научете повече

SEO Оптимизация - Пълен Пакет

Идеален за фирми опериращи в цялата страна, които имат голяма онлайн конкуренция. Подобрете ранковете си ви Google и достигнете до повече клиенти.

Научете повече

 

SEO Оптимизация на Сайт – Какво Представлява

Оптимизация на сайтSEO (Search Engine Optimisation) е оптимизация за търсачки, която помага на уебсайтовете да се класират на по-високи позиции. Оптимизацията на сайт включва прилагането на различни маркетингови техники и стратегии. Оптимизацията има за цел да направи подобрения, както на сайта (онсайт SEO), така и извън него (офсайт SEO).

SEO оптимизацията на сайт е подходящ както за малки, така и за голeми бизнеси, които биха искали да достигнат до целеви клиенти от цялата страна. SEO пакетите, които предлагаме ще ви помогнат да увеличите органичния трафик към сайта ви. Оптимизацията също така ще помогне за подобряването на вашите продажби и проценти на реализация.

Ако бизнесът ви е местен обаче и предлагате стоки и услуги в определен регион от страната, тогава месечните SEO пакети за Локална оптимизация ще са по-подходящи.

 

Ползи от SEO Оптимизацията на Сайт за Вашия Бизнес

☑ Увеличение на броя и качеството на посетителите на вашия сайт

 По-високи нива на конверсия – оптимизирането на уебсайтове помага да се подобри значително SEO Optimizaciqфункционалснотта на сайта и потребителското изживяване.

☑ Спестявате много пари от реклами – при SEO оптимизацията на сайт не е нужно да плащате за реклами през цялото време, за да може сайтът ви да се появява в резултатите на Google.

☑ Сайтовете, които се класират в органичните резултати на Google, получават повече кликвания от тези, които се появяват чрез PPC реклама.

☑ Това е дългосрочна маркетингова стратегия, чиито ефект е много продължителен.

☑ SEO Оптимизацията на сайт е дългосрочна инвестиция, която ще ви се отплати многократно във времето. Уебсайтът ви ще се появява на първите страници на Google в страната, като не е необходимо да харчните много, за да се постигне това. Месечните SEO пакети за оптимизация са много по-евтини в сравнение с разходите, които бихте имали всеки месец ако изполвате платена реклама в Google (PPC). Някои компании харчат хиляди левове всеки месец, за да се уверят, че винаги ще се появяват на 1 страница в Google.

Info Grafika_Polzi ot SEO Optimizaciqta

 

Meceчни SEO Пакети за Оптимизация на Сайт

SEO Оптимизация - Освновен Пакет
299 лв. на месец
✅ Оптимизация на 5 стр.
✅ Оптимизация на 10 ключови думи
✅ Консултация
✅ Доклад за класиране по избраните ключови думи
✅ Оптимизация на заглавни тагове
✅ Оптимизация на мета тагове
✅ Изграждане на вътрешни връзки
✅ Оптимизация на изображения
❌ Премахване на дублирано съдържание
❌ Социални мрежи препоръки
✅ Оптимизация на съдържанието
❌ Анализ на външни линкове
❌ Счупени линкове
✅ Подобряване скоросста на сайта
✅ Доклад за класиране на ключовите думи на конкурентите (2 конкуранта, 5 ключови думи)
❌ Структура и навигации на сайта препоръки
✅ Изграждане на линкове
✅ Карта на сайта
❌ Проверка на Webmaster Tools
✅ Google Analytics Доклад
✅ Персонализиран месечен доклад
 
* Цените на SEO услугите са без ДДС
SEO Оптимизация - Пълен Пакет
899 лв. на месец
✅ Оптимизация на 10 стр.
✅ Оптимизация на 15 ключови думи
✅ Консултация
✅ Доклад за класиране по избраните ключови думи
✅ Оптимизация на заглавни тагове
✅ Оптимизация на мета тагове
✅ Изграждане на вътрешни връзки
✅ Оптимизация на изображения
✅ Премахване на дублирано съдържание
✅ Социални мрежи препоръки
✅ Оптимизация на съдържанието
✅ Анализ на външни линкове
✅ Счупени линкове
✅ Подобряване скоросста на сайта
✅ Доклад за класиране на ключовите думи на конкурентите (4 конкуранта, 15 ключови думи)
✅ Структура и навигации на сайта препоръки
✅ Изграждане на линкове
✅ Карта на сайта
✅ Проверка на Webmaster Tools
✅ Google Analytics Доклад
✅ Персонализиран месечен доклад
 
* Цените на SEO услугите са без ДДС

 

Пакетите за SEO Оптимизация на Сайт се Фокусират върху Следните Фактори:

 • Проучване на Ключови Думиизборът на правилни ключови думи е много важен за SEO маркетинговата стратегия на вашия сайт, тъй като те описват какви са вашите продукти и услуги. Подходящите ключови думи биха ви дали много по-голям шанс да привлечете правилните клиенти към вашия сайт.
 • Оптимизация на Тайтъл Таг – много е важно тайтъл таговете да са добре написани и да съдържат SEO Оптимизация на Сайтподходящите ключови думи, за да привличат вниманието на повече хора, които  да посещават сайта ви.
 • Оптимизация на Мета Тагове – описват съдържанието на съответната страница като по този начин помагат на хората и на търсачките да разберат каква информация има на съответната страница. Важно е мета таговете да съдържат точните ключови думи.
 • Вътрешни Линковевътрешните връзки свързват една страница с друга от вашия сайт. Добре изградените вътрешни линкове помагат на търсачките и потребителите по-лесно да се ориентират и да намерят необходимата информация.

 • Оптимизация на Изображение – от съществено значение за оптимизацията на сайт е изображения – снимки и графики да са с правилните размери и наименувания. Това ще окаже положително влияние върху скоростта на сайта ви и ще подобри ранковете в Google.
 • Карта на Сайта – списък на всички страници от вашия сайт, който помага на търсачките и посетителите на сайта ви да се ориентират в съдържанието му.
 • Оптимизация на Съдържанието – когато съдържанието е добре оптимизирано, тоест информативно, изчерпателно и добре структурирано, хората ще могат да навигират по-лесно в сайта ви. Ще намират по-бързо това, което търсят. Сайтът ви ще бъде от полза на хората, което от своя страна ще ги задържи по-дълго и ще ги стимулира да разглеждат повече страници.
 • Optimizaciq na SaitoveДоклад за класирането на ключови думи на конкутентите – отчетът ще ви държи в течение за позициите на главните ключови думи на вашите конкуренти.
 • Изграждане на Линкове – основен фактор при оптимизацията на сайт, който има голямо значение за ранковете в търсачките.
 • Доклад от Google Analytics – изготвяне на месечен доклад
 • Дублирано Съдържание – това е идентичнo или подобно съдържание, което се намира на различни страници на един и същ уебсайт или на различни сайтове. Важно е всяка повтаряща се информация да бъде премахната, тъй като може да окаже негативно влияние на класирането в търсачките.
 • Скорост на сайта – ако вашият уебсайт е бавен, това означава, че губите много потенциални клиенти. Статистиката показва, че повечето хора не биха чакали повече от 3 секунди за зареждане на уебсайт, преди да решат да го напуснат.
 • Социални Мрежи – препоръки как да управлявате по-ефективно своите акаунти в социалните мрежи и да привличате повече последователи и клиенти.
 • Анализ на Външни Линкове – обратните връзки засягат значително класирането на всеки сайт в търсачките. Анализът на външни линкове ще ви предостави полезна информация за броя и вида на линковете, водещи към вашия сайт. Това ще ви помогне да създадете по-добра стратегия за изграждане на линкове.
 • Анализ на Счупените Линкове – важно е всички прекъснати линкове да бъдат открити и коригирани ако е възможно, тъй като биха могли да окажат негативно влияние на органичното класирането на сайта ви.
 • Структура на Сайта – добре структурираният уебсайт ще увеличи шансовете си за по-добри ранкове в търсачките, а също така ще бъде много по-лесен и удобен за използване.
 • Персонализиран SEO Доклад – описание на всички стъпки, които са предприети за Локалната SEO оптимизация на вашия сайт.

Прочетете Повече

 

Основни Фактори на SEO Оптимизацията на Сайт

Google използва множество фактори за класиране, за да опредили кой уебсайт заслужава по-високи ранкове. Тези фактори попадат в две основни категории, които са SEO оптимизация на страниците на сайта (онпейдж оптимизация) и SEO oптимизация извън сайта (офсайт оптимизация). Важно е да се отбележи, че за да бъде една SEO маркетингова стратегия успешна, тя трябва да включва и двата типа оптимизация.

 

 Онпейдж Фактори за Класиране:СЕО Оптимизация на сайт

 • подбор на ключови думи, оптимизация на изображения, тайтъл таг и мета таг оптимизация, оптимизация на съдържанието на сайта, изграждане на вътрешни линкове, URL оптимизация, създаване на карта на сайта, скорост на сайта, мобилна версия на сайта, структура и навигации.

Офпейдж Фактори за Класиране:

 • те се отнасят до всички дейности, които се извършват извън уебсайта, но които биха могли да повлияят на способността му да се класира по-високо в търсачките. Това включва: изграждане на линкове, активност в социалните мрежи, прессъобщения, регистрации в бизнес директории, публикации на статии, блогове и видеа.

Прочетете Повече

 


Регистрирайте се за основен или пълен месечен SEO пакет за оптимизация на сайт.