SEO Агенция – Оптимизация на Сайтове

SEO Agenciq“SEO Анализ” е SEO фирма, която предлага анализ, оптимизация и поддръжка на уебсайтове с цел по-доброто им класиране в интернет търсачките. Улсугите, които предлага нашата SEO агенция, включват SEO oдит на сайт, ежемесечна оптимизация на уебсайт за локален и национален бизнес, както и SEO анализ на кнкурентите.

Екипът ни се състои от IT и онлайн маркетинг специалисти с повече от 10 години опит, които са работили за различни фирми, както в страната, така и в чужбина. Целта ни е да помогнем на всеки наш клиент да постигне видими резултати в SEO оптимизацията на своя уебсайт. Именно за това ние изграждаме и адаптираме SEO стратегиите въз основа на индивидуалните нужди на нашите клиенти.

Работили сме с големи и млаки компании, както български, така и международни. Клиентите ни са от различни бизнес сфери – финанси, телекомуникации, бизнес консултации, IT. Някои от компаниите с които сме работили са: IBM, Profi Real Group, Lantel Networks, Alcatel-Lucent France, Янг Енерджи ЕООД (електро услуги) , Бест Бутик Хотел Стара Загора , ресторант Царя Стара Загора

Ако имате нужда от помощ за оптимизацията на вашия сайт, ние бихме могли да ви помогнем да отстраните съществуващите проблеми на сайта и да постигнете по-добри и дълготрайни резултати.

 

Ползи от Услугите на SEO Агенция

Подобряване на ранковете в Google

Read More

Отстраняване на технически проблеми по сайта

Read More

Спестяване на време и ресурси

Подобряване на целостното състояние и представяне на сайта

 

SEO Услуги

Локално SEO

*SEO за местен бизнес:
Уебсайт оптимизация за малки и големи бизнеси, които биха искали да рекламират своите продукти и услуги на клиенти в района, в който извършват дейността си. Пакетите за локална оптимизация ще помогнат да подобрите позициите на сайта си в Google и ще увеличат посещаемостта и продажбите ви.

Научете повече

SEO Оптимизация

*SEO за национален бизнес:
Пакетите са подходящи за малки и големи бизнеси, които извършват дейност в цялата страна и имат нужда да подобрят органичните позиции на сайта си в Google. Може да изберете между основен и пълен SEO пакет в зависимост от вашите нужди.

Научете повече

SEO Одит

Получете подробен анализ на вашия сайт, онтосно всички фактори, които биха могли да повлияят на успешното му класиране в интернет търсачките. SEO анализът на сайта ви, ще открие съществуващите проблеми, които трябва да се отстранят, за да се подобри работата му. Докладът от анализа ще ви предостави ефективна маркетингова стратегия, която ще ви помогне да се увиличи трафика към сайта ви както и конверсиите.

Научете повече

SEO Анализ на Конкуренцията

Питате ли се защо вашите онлайн конкуренти са на по-предни позиции и какво точно правят, за да го постигнат? За да подобрите класирането си Google е необходимо да познавате добре вашите онлайн конкуренти. Важно е да сте наясно кои са силните и слабите им страни и какви са техните стратегии. Ние можем да ви помогнем за всичко това, както и за изграждането на ефктивна SEO стратегия, която да побрите ранковете ви в Google.

Научете повече