SEO Услуги за Оптимизация на Сайт

Локално SEO

Рекламирайте вашия местен бизнес на клиенти в областта и увеличете продажбите на вашите продукти и услуги.

Научете повече

SEO Оптимизация

Направете сайта на вашия бизнес по-популярен и достъпен за клиенти от цялата страна!

Научете повече

SEO Одит

Разберете какво пречи на сайтът ви да не се класира на по- високи позиции в търсачките!

Научете повече

SEO Анализ на конкуренцията

Научете кои са силните и слабите страни на вашите онлайн конкуренти, за да изградите успешна маркетинг стратегия.

Научете повече

SEO Услуги: Локална Оптимизация 

Локално SEO - Основен Пакет

Подходящ за по-малки местни бизнеси с ограничен бюджет и по-малка конкуренция. Базовата оптимизация ще ви помогне да популяризирате бизнеса си в района, като същевременно ще ви спести доста пари от други реклами.

Научете повече

Локално SEO - Пълен Пакет

Идеален за бизнеси със силна онлайн конкуренция. Цялостният SEO пакет ще подобри разпознаваемостта на вашия местен бизнес, ще увеличи трафика към сайта и ще подобри продажбите ви.

Научете повече

Какво е Локална (Местна) SEO Оптимизация?

SEO Услуги

Локалната оптимизация, още известна като локален маркетинг е ефективен и дългосрочен начин да рекламирате бизнеса си на местни клиенти, търсещи стоки и услуги по интернет. Оптимизацията за локални търсения (Local SEO), ce различава от SEO оптимизацията за национални (органични) търсения по-това, че се използват по-различни стратегии и методи. Също така, резултатите при локалното SEO, са много по-бързо постижими.

Ако имате местен бизнес, като магазин, ресторант или частен кабинет и вашият сайт е оптимизиран за локални търсения, вашите клиенти ще могат да ви намерят много по-бързо и лесно.

В днешно време хората искат да намерят и да се възползват от качествени продукти и услуги и то бързо.  Въпросът обаче е дали потенциялните клиенти биха избрали точно вашия бизнес измежду всички останали местни бизнеси, които предлагат подобни стоки и услуги? Също така ще успее ли вашият сайт да се класира на по-предни позиции в Google, за да има по-голям шанс да бъде избран?

Предимствата на Локалната SEO оптимизация е, че дава възможност на малки и големи местни фирми да разрастнат бизнеса си и да спечелят повече клиенти. Оптимизацията за локални търсения ще увеличи качествения трафик към сайта ви, което ще доведе до повече конверсии.

 

Локалнa SEO Оптимизация или Стандартна SEO оптимизация: Кои SEO услуги са по-подходящи за вашия бизнес?

Ако бизнесът ви е местен и имате физически адрес, който може да предоставите или имате многобройни офиси в различни области в страната, SEO услугите за Локална оптимизация са по-подходяща за вас. От друга страна, ако фирмата ви няма физически адрес или пък има, но не искате да го оповестявате и продуктите и услугите ви са предназначени за клиенти от цялата страна, то по-добре е да се фокусирате на SEO услуги за национална оптимизация.

 

Как изглеждат резултатите от Локално търсене в Google?

Резултатите от локалната оптимизация се появяват в каре, преди резултатите от националната оптимизация:

Пример за резултати от локално търсене:

Mestna Optimizaciq Rezultati

 

Пример за резултати от национално търсене:

Organichni rezultati Google

 

Как работи локалното търсене?

Търсачките като Google имат за цел да предоставят възможно най-точната информация, която да отговаря най-добре на очакванията на хората. За това резултатите за Локално търсене се базират на съвкупност от различни фактори, като локация на бизнеса, отзиви на клиенти, активност в социалните мрежи, регистрации на сайта в директории и други.

 

Може ли оптимизацията за локално търсене да подбри популярността на бизнеса ви?

Локалната оптимизация определено би могла да помогне на бизнса ви да привлече повече нови клиенти. Статистиката показва, че:

 • 64% от хората използват интернет, за да намерят информация за местни бизнеси, стоки и услуги.Lokalno SEO
 • 78% от търсенията в интернет водят до покупка
 • Локалната оптимизация има най-високите конверсии в сравнение с всички други методи за местна реклама.
 • Локалното SEO има висока възвръщаемост на инвестициите
 • Местните клиенти разчитат много на информацията която намират в интернет отностно месните бизнеси.

Както сами може да видите, статистиката показва, колко важна и полезна може да бъде SEO оптимизацията за местно търсене за това е препоръчително да се възползвате от тази SEO услуга. Тя дава възможност и на по-малки бизнеси с ограничени възможности да се конкурират успешно с по-големи фирми в областта.

Прочетете повече

 

SEO Услуги: Оптимизация на Сайт

SEO Оптимизация - Основен Пакет

Подходящ за бизнеси с малък бюджет и ниска конкуренция, предлагащи стоки и услуги в цялата страна. Подобрете трафика и конверсиите на вашия сайт.

Научете повече

SEO Оптимизация - Пълен Пакет

Подходящ за бизнеси извършващи дейност в цялата страна, и такива които са изправени пред висока конкуренция. Подобрете позициите си в Google и увеличете продажбите си!

Научете повече

 

Защо SEO услугите за оптимизацията на сайт са толкова важни?

SEO Оптимизация

В днешно време все повече хора иползват интернет, за да закупят или да намерят информация за различни стоки и услуги. Именно за това е от голяма важност, когато хората посещават вашия сайт да намират бързо и лесно това което търсят.

Когато сайтът ви е добре оптимизиран, той ще се класира на по-добри позиции в търсачките. Следователно много повече хора ще го забележат и ще го посетят , което от своя страна увеличава и вероятност да направят покупка от него. SEO оптимизацията има за цел да подобри класирането на сайта в търсачките, както и да подобри показателите по редица фактори като например: юзър експириънс, скорост на зареждане, оптимизация на съдържанието, отстраняване на технически неизправности по сайта и т.н.

С нашите SEO услуги ще ви помогнем да подобрите позициите си в Google и да привлечете повече клиенти.

 

Какво Представлява SEO оптимизацията на сайт?

Всеки собственик на малък или голям бизнес знае колко важно е да има посещаемост на сайта му. Все пак вашият бизнес уебсайт е мястото където вашите бъдещи и настоящи клиенти биха могли да намерят повече иформация за продуктите и услугите, които предлагате.

SEO оптимизацията е ефикасна онлайн маркетингова стратегия, която ще ви донесе по-добри резултати и ще ви спести доста пари от платени реклами в интернет.

SEO услугите по оптимизацията на сайт имат за цел да подобрят неговата функционалност, така че да го направят лесно достъпен и максимално удобен за използаване. В търсачките на челни позиции се класират добре оптимизирани сайтове с качествено съдържание.

Ако не сте доволни от количеството и качеството на трафика към вашия сайт, ние бихме могли да ви помогнем да промените това.

 

Предимствата на SEO услугите за оптимизацията на сайт:

 1. По-добър юзър експириънс ( потребителско преживяване).
 2. Подобряване на количеството и качеството на трафика към сайта ви.Оптимизация на сайтове услуги
 3. По-добра разпозваемост на вашия бизнес.
 4. По-добра възвръщаемост на инвестициите в сравнение с други методи за онлайн реклама.
 1. SEO увличава значително конверсиите.
 2. SEO носи повече кликове в сравнение с рекламите в Google Adwords.
 3. Повече лийдове и продажби.
 4. Позициите на вашия сайт на първа страница ще ви донесат 24/7 онлайн реклама.
 5. SEO оптимизацията е на достъпни цени.
 6. Благодарение на SEO оптимизирането малките бизнеси имат реална възможност да се конкурират с по-големи фирми.

 

Колко време е необходимо за видими резултати след SEO услугите за оптимизиране на сайт?

Услугата SEO oптимизация на сайт е дългосрочна маркетинг стратегия, която отнема повече време и усилия, но затова пък постигнатите резултати носят много и дълготрайни ползи. Небходими са между 3 и 6 месеца, за да се постигне видим ефект. Измежду факторите, които оказват  влияние за това колко време ще бъде необходимо на сайтът ви да се изкачи на по-горни позиции в Google са:

✓ настоящото ниво на оптимизация на вашия сайт

✓ нивото на конкуренция в областа на вашия бизнес

✓ оптимизационния пакет който сте избрали

Прочетете повече

 

SEO  Услуги: Одит / Анализ на Сайт

SEO Одит - Основен Пакет

Подходящ за бизнеси с ниска конкуренция и ограничен бюджет. SEO анализът има за цел да определи какви са пречките за достигане на по-добри ранкове. Редовните одити помагат на сайтовете да бъдат конкурентни и да отговарят на най-новите изисквания на търсачките, така че да запазят и подобрят ранковете си.

Научете повече

SEO Одит - Пълен Пакет

Подходящ за бизнеси с голяма онлайн конкуренция. Одитът ще определи настоящото ниво на оптимизация на вашия сайт. Също така ще ви предостави ефикасни решения на откритите проблеми, за да подобрите класирането на сайта ви в Google.

Научете повече

Analiz na sait

Професионалният  SEO одит на уебсайт е от голямо значение за цялостния успех на вашия сайт. Ако сайтът ви не е на първа страница в Google, ако има ниска посещаемост и малко осъществени продажби, значи съществуват съществени проблеми.

Важно е услугата SЕО одит да се извърши преди започване на работата по оптимизация на сайт. SEO одитът има за цел да открие всички съществуващи проблеми, както на вашия сайт, така и извън него, които пречат да достигне по-високи позиции в търсачките. В SEO анализа на сайта ви ще бъдат описани всички проблеми и съответно ще бъдат посочени стъпките, които е небходимо да се предприемат за разрешаването им.

За да сте уверени, че вашия сайт функционира добре и ви носи достатъчно трафик е препоръчително да се прави одит на сайта поне веднъж годишно.

Ако все пак се чудите дали имате нужда от одит, вземете под внимание следните фактори:

1. Органичния (неплатен) трафик към сайта ви е много нисък.SEO одит

2. Хорате не прекаравт повече от няколко секунди на сайта ви.

3. Хората, които посещават сайта ви го напускат, след като са видели само една страница от него.

4. Посетителите не са предприели никакви действия – телефонно обаждане, попълване на формуляр или закупуване на стока или услуга.

Функционалността и ефективността на сайта ви са от ключово значение за успешното му класиране в интернет търсачките. Преди да решите да предприемете каквато и да било промяна, свързана със сайта ви, е силно препоръчително да бъде извършен SEO одит. Всякакви произволни промени, без предварителен анализ на сайта, биха могли да навредят още повече на ранковете.

SEO анализът ще разкрие всички налични проблеми, които сайтът ви може да има като например – бавно зареждащи страници, прекалено кратко и/или неточно съдържание, лош дизайн на страниците, технически проблеми и др.

Важно е да се отбележи, че  някои от откритите проблеми по време на одита на сайта могат да бъдат отсранени веднага, а за други може да бъде необходимо по-дълго време.

Също така, тъй като всеки уебсайт е различен, докладът от SEO анализа и съответните препоръки за отстраняването на проблемите по сайта, ще бъдат изцяло съобразени със спецификата му. Ще бъде изготвена подробна SEO маркетингова стратегия, която ще вземе предвид проблемите и целите на вашия сайт за постигането на по-добри класации в Google.

 

3 Важни ползи от SEO одита:

1) Ще откриете за кои ключови думи наистина се класира сайтът ви

SEO Odit

 • може съдържанието на сайта ви да е информативно и много добре написано, но ако не е оптимизирано за правилните ключови думи, сайтът ви няма да може да се класира в резултатите на Google за тях. Като резултат, клиентите ви по-трудно ще могат да открият бизнеса ви онлайн. Услугата SEO одит ще ви предостави ценна информация като например ключови думи, за които не сте имали идея, че се класирате (ранквате).

2) Ще разберете колко добре е оптимизаран сайтът ви за орагнични търсения

 • важно е да се извършва редовен SEO анализ на всеки сайт и да се знае кога и какви промени във връзка със SEO оптимизация са били извършвани по сайта. Тази информация ще ви помогне да следите напредъка на сайта ви по отношение на позициите му в Google, както и цялостната му ефективност.

3) Ще научите за съществуващи проблеми на сайта ви и извън него, които пречат за по-доброто му класиране (ранкване)

 • Извършването на подробен SEO одит ще  открие причините, които биха могли да отклонят трафика от сайта ви. Подобни проблеми включват – прекъснати вътрешни и външни линкове, не добре оптимизарано съдържание, бавно зареждане на страниците и др.

Прочетете повече

 

SEO Услуги: Анализ на Конкуренцията

SEO Анализ на Конкуренцията - Основен Пакет

Подходящ за бизнеси с ограничен бюджет и ниска онлайн конкуренция. Услугите ни за анализ на онлайн конкуренцията ще ви помогнат да разберете и предвидите действията на конкурентите си. Това ще ви помогне да изградите много по-ефективен план за действие.

Научете повече

SEO Анализ на Конкуренцията - Пълен SEO Пакет

Идеален за бизнеси с висока онлайн конкуренция. Научете повече за силните и слабите страни на вашите конкуренти! SEO анализът на вашите конкурени ще ви помогне да разкриете какви са техните онлайн маркетингови стратегии.

Научете повече

Какви са ползите от SEO услугатаАнализ на Конкурентите”?

SEO Aнализ на Конкуренцията

SEO проучване на конкурентите ще ви информира кои са вашите основни онлайн конкуренти и на какво място се класирате спрямо тях в Google. Също така ще научите кои са техните силни и слаби страни и каква е тяхната онлайн стратегия. Събраната информация ще бъде изключително полезна за създаването на ефективна онлайн стратегия, която да ви помогне да привлечете много нови клиенти.

Как SEO Анализът на конкурентите може да бъде от полза за вашия онлайн бизнес?

Много хора предполагат, че бизнесът им се конкурира с едни и същи компании както онлайн така и офлайн. Много често, това не е така. Някои фирми работят само онлайн, докато други работят както онлайн, така и офлайн. А има има и трети тип бизнеси, които нямат уебсайт и работят изцяло офлайн

Ако никога не сте правили или не правите редовно анализ на вашите онлайн конкуренти, рискувате да изостанете на по-задни позиции в класирането си в Google. За да имате траен успех и сайтът ви да има добри ранкове в търсачките е необходимо да се адаптирате към променящите се онлайн маркетингови изисквания. От особена важност също така е да сте наясно със силните и слабите страни на главните ви конкуренти.

SEO yслугата “SEO анализът на конкурентите” може да ви бъде от голяма полза, тъй като ще ви предостави важна информация за това кои онлайн тактики работят най-добре във вашия бизнес сектор и върху кое трябва да съсредоточите усилията си. Познаването на силните и слабите страни на вашите онлайн съперници ще ви помогне да определите колко трудно би било да ги надминете. Също така ще имате по-ясна представа от ресурсите, които ще ви бъдат необходими, за да преборите конкуренцията.

Прочетете повече